House (Ben Yehuda)

Ben Yehuda Pedestrian Mall
1-2 Aug 2012
Sadly the installation didn’t last 12 hours.

I want to thank everyone who has contributed to this piece:

Moshiko, at the rail project, the Weinstein Family, the Shachnovitz Family, and Sima’s restaurant for contributing wood

Ronit and the Shoe Store behind my studio for enduring the noise

Orly, Ibriham and Levi at 88 Agrippas for making helping to work out the noise issue

Arlene who provided all the necessaries for pick-up, drop off, delivery, and recovery

Rachel, David, Raya,  Pinkas and Yechiel, the two women whose names I unfortunately didn’t write down, who helped to set up the piece.

 

House (Ben Yehuda)

House (Ben Yehuda)

House (Ben Yehuda)

House (Ben Yehuda)

House (Ben Yehuda)

House (Ben Yehuda)

House (Ben Yehuda)

House (Ben Yehuda)

House (Ben Yehuda)

House (Ben Yehuda)

House (Ben Yehuda)

House (Ben Yehuda)

House (Ben Yehuda)

House (Ben Yehuda)

House (Ben Yehuda)House (Ben Yehuda)House (Ben Yehuda)House (Ben Yehuda)House (Ben Yehuda)House (Ben Yehuda)House (Ben Yehuda)

Be Sociable, Share!

Leave a Reply




Post Comment


seven − = 0

Get updates!





Copyright 2012, Joseph Connelly